Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Κυριακή 28 Νοέμβρη 2010 Σχετικά με τα στατιστικά

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως η μη εμφανιση στατιστικων εχει να κανει με το γεγονος πως οι διαφημισεις ειναι μη χρεωσιμες μεχρι τις 15 Δεκέμβρη!
Επειδή όμως καλό είναι να τεσταριστουν και αυτα από την Τρίτη 30 Νοέμβρη θα περάσουμε όλες τις διαφημίσεις σε ένα λογαριασμό ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥ ουτως ώστε να αρχίσουν και τα στατιστικά σας να καταγραφουν.
Τα ποσα ποθυ θα καταγραφουν μεχρι τοτε πιθανα θα μηδενιστουν. ΠΡΟΧΟΧΗ μιλαμε για τα ποσα κερδη απο τα κλικς μεχρι τις 15 Δεκέβρη.
Το προγραμμα ad24 goes 16% ειναι φυσικά ενεργό και μετα τις 15 Δεκεμβρη οσοι συμμετασχουν θα λάβετε ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ email.

Τα στατιστικά από τις 30 ΝΟΕΒΡΗ θα είναι ενεργα και θα καταγραφουν εκτος από τα ppc κερδη σας και τα affiliate κερδη με το 8% (ειναι το Default) O διπλασιασμός μεχρι και τις 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 θα γινεται εξτρα!

Χαρη λοιπον στα δικα σας emails και τα ποσταρισματα στο Freestuff.gr διαπιστωσαμε και διαπιστωνουμε θεματα που πρεπει να λυνουμε!
Το εχουμε ξαναγραψει με τη σας συμμετοχή μπορούμε και τεστάρουμε όλες τις λειτουργίες της πλατφόρμας μας και διορθώνουμε σφάλματα! Μη διστασετε και στειλτε μας ολες τις υποδειξεις σας, απλά δωστε μας λιγο χρονο στην απάντηση αφου το καθε ερωτημα θελει και λιγο ψαξιμο


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More